RIPOLL

Cent onze nous aparcaments pel renovat accés al cementiri de Ripoll

L'obra ha tingut un cost de 81.556 euros i s’ha ubicat al sud-oest del recinte funerari

per Jordi Remolins, Ripoll | 31 de març de 2016 a les 13:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La dificultat d’accés al cementiri municipal de Ripoll ha quedat parcialment resolta amb la posada en funcionament de 111 noves places d’aparcament al sector sud-oest del recinte. L’accés habitual pel carrer Doctor Raguer i el passeig President Companys té ara una alternativa molt menys tortuosa, sobretot per Tots Sants, la data de major afluència de visitants.

La nova zona d’aparcaments representa també un accés menys dificultós pels vilatans, que poden arribar-hi des del barri de Sant Pere. Per facilitar-ho s’ha construït una escala amb tres tramades de graons. L’esplanada d’aparcament s’ha delimitat amb un talús amb pedres d’escullera i s’ha executat una canal de recollida d’aigües. Sis fanals de leds alimentats amb panells solars amb autonomia per tres dies és el sistema d’il·luminació que s’hi ha instal·lat. També s’ha renovat la porta d’accés al recinte, que ara és corredora.


El cost de les obres que s’hi han realitzat durant els darrers mesos ha estat de 81.556 euros.

 

Participació