Ripoll canvia el paviment de la piscina municipal, amb problemes de lliscament

Les instal·lacions restaran tancades per obres del 4 al 17 d'abril

Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat el 31 de març a les 7:29h
L’Ajuntament de Ripoll va realitzar l’any passat una ampliació a la piscina municipal, que va consistir en un nou vas. L'obra també va permetre canviar tot el paviment de la instal·lació, ja malmès pel pas dels anys. El nou material col·locat, tot i complir amb els requeriments tècnics fixats al Codi Tècnic DB SUA per aquest tipus d'usos, va presentar des del principi problemes de lliscament.

Per resoldre aquesta situació, ja durant el mes de novembre 2015, es va fer una neteja amb un producte especial i el mes de febrer del 2016 es va realitzar un tractament complementari.

"Atès que aquestes actuacions no van donar el resultat esperat i entenent que el paviment no s'ajustava a les expectatives dels usuaris i responsables de la instal·lació esportiva, finalment s'ha optat per canviar-lo", expliquen des de l'Ajuntament. Els treballs consistiran en la retirada de l'actual paviment, la superfície de la qual és de 380m2, i la seva substitució per un nou model que presenta una adherència  molt superior a l'anterior.

La durada dels treballs serà de dues setmanes i s'iniciaran el dia 4 d'abril amb la qual cosa la piscina restarà tancada als usuaris del 4 al 17 d'abril, ambdós inclosos.