Instagram se centra en els vídeos

L'aplicació permetrà publicar gravacions de fins a 60 segons, ampliant el límit actual de 15 segons

Miquel Serrabassa
30 de març del 2016
Actualitzat a les 17:56h

 


Després de l'anunci de Twitter, que ja permet utilitzar les seves aplicacions en català, Instagram també ha explicat algunes novetats, que en el seu cas no van lligades a l'idioma sinó als vídeos. Així, en una publicació al blog corporatiu, valoren l'augment del 40% en el temps que els usuaris empren per veure-hi vídeos durant els darrer mig any, i anuncien dues novetats en aquest sentit: en primer lloc, els vídeos podran durar 60 segons, ja que fins ara estaven limitats a només 15. A més, l'aplicació per iOS començarà a incorporar l'opció per a crear un sol muntatge a partir de diversos vídeos.

Ambdues novetats començaran a entrar en funcionament immediatament, tal com anuncia Instagram, però de manera gradual a tots els usuaris, en un moviment que aposta, igual que va fer l'empresa matriu, Facebook, pel contingut en vídeo, més enllà de les imatges, que són la base que va popularitzar aquesta aplicació fins al punt de convertir-se en un referent.

Aquests anuncis se sumen al missatge publicat per Instagram, tot ajornant els canvis en l'ordre en què es mostren les publicacions dels seus usuaris.