Neix NacióMotor, el nou temàtic per als apassionats del motor de NacióDigital

El diari està fet i pensat per als amants dels cotxes, les motos, i tot el que faci olor de benzina

NacióMotor, el nou temàtic de NacióDigital
NacióMotor, el nou temàtic de NacióDigital
Nació Digital
29 de març del 2016
Actualitzat a les 17:08h
Els apassionats del món del motor disposen per fi d’un canal temàtic de proximitat, fet en primera persona i en català.

NacióMotor és el nou espai de NacióDigital dedicat a les darreres novetats en motos, cotxes i tots els vehicles que es moguin a motor, innovacions tecnològiques, energies alternatives i tendències. Els continguts d'aquest nou espai abastaran des de l’arribada dels Smart Cars i la mobilitat del futur a les Smart Cities, fins a rutes per redescobrir el patrimoni cultural i natural del nostre país, consells de conducció, manteniment i seguretat viària. NacióMotor està fet i pensat per als amants dels cotxes, les motos, i tot el que faci olor de benzina.

A més, s’hi farà un seguiment del món de la competició i de l’esport base, posant de relleu les futures promeses i explicant la llarga història i tradició del món del motor que rau a Catalunya: marques, curses i personatges mítics del nostre país. També s’exposaran les característiques tècniques i de conducció dels nous models d’automòbil que surtin al mercat en un to distès i entenedor, però rigorós.

Al capdavant del projecte hi ha l’empresa CS infomotor amb Josep Chaume, pilot en diverses especialitats de dues i quatre rodes, i campió de Catalunya de curses de muntanya, i Ferran Boada, especialista del món del motor i de l’audiovisual.

Amb la posada en marxa de NacióMotor, Nació Digital continua amb el seu procés d’expansió, que també s’ha vist reforçat amb les edicions territorials acabades d’estrenar de NacióTarragona, NacióReus, NacióCerdanya i NacióSitges. Tot plegat amb l’objectiu de consolidar el lideratge de NacióDigital, que fa més d’un any que és el diari digital més llegit en llengua catalana, segons l'ODJ.