L'escriptor Pep Puig, guanyador del premi Sant Jordi, serà a Sant Joan

Presentarà divendres la novel·la "La vida sense la Sara Amat"

Pep Puig, autor de «La vida sense la Sara Amat», darrer Premi Sant Jordi
Pep Puig, autor de «La vida sense la Sara Amat», darrer Premi Sant Jordi | Adrià Costa
NacióRipollès
29 de març del 2016
Actualitzat el 31 de març a la 13:00h
L’escriptor Pep Puig, guanyador del Premi Sant Jordi de novel·la, serà aquest divendres 1 d'abril, a Sant Joan de les Abadesses, en un acte organitzat per Òmnium Ripollès en el marc del cicle Dijous de l’Òmnium, que en aquesta ocasió es trasllada excepcionalment al divendres. Es farà al centre cívic El Palmàs, a dos quarts de 8 del vespre.

La vida sense la Sara Amat és el relat del pas de la infància a l’adolescència d’en Pep de Cal Sabater, un noi de 12 anys que passa l’estiu al poble d’Ullastrell, al Vallès Occidental, i que un dia veu com una amiga seva, la Sara, desapareix mentre estan jugant a cuit i amagar. Al cap d’una estona, se la trobarà amagada a casa, a la seva habitació. La novel·la ha rebut elogis unànimes de la crítica per la seva qualitat literària.  

Pep Puig (Terrassa, 1969) és autor del recull de relats L’amor de la meva vida de moment (200x) i de dues novel·les, L’home que torna (2005) i Les llàgrimes de la senyoreta Marta (2007). Amb el premi Sant Jordi, el de més tradició en les lletres catalanes, que concedeix Òmnium Cultural en el marc de la Nit de Santa Llúcia, l’autor vallesà consolida plenament la seva trajectòria literària.