Indignació entre un grup de veïns de Queralbs per fer ball per Divendres Sant

Consideren una "ofensa" i una "blasfèmia" la programació de la Festa de Primavera en plena Setmana Santa que inclou "música de discoteques"

Redacció
25 de març del 2016
Actualitzat a les 20:33h
Concert de la Festa de Primavera aquest divendres
Concert de la Festa de Primavera aquest divendres | NacióRipollès
Queralbs ha programat la Festa de Primavera coincidint amb la Setmana Santa. Aquesta innovació en el calendari festiu no ha agradat gens a un grup de veïns del municipi de la Vall de Ribes que ho han qualificat d'"ofensa" i "blasfèmia".
 
Aquest col·lectiu de veïns indignat ha explicat a través d'una nota que consideren "una ofensa que en la diada de Divendres Sant, l'Ajuntament de Queralbs aprovi aquest tipus d'actes". Asseguren que "han posat una sèrie de instàncies que han estat ignorades". "Creiem que avui ni és el dia més apropiat ni tampoc el lloc. Les tradicions s'han de respectar, de la mateixa manera que s'ha de respectar els veïns que les segueixen. Considerem que aquesta programació és una blasfèmia i una falta de consideració a una part important de la població de Queralbs", afegeixen.

La Festa de Primavera, que tindrà continuïtat demà, inclou diversos actes entre els qual un "concert propi de discoteques", segons ho defineixen el grup de veïns indignats. Es tracta, segons el cartell, de la Primavera Party amb els DJ Franxo i DJ Comi.