Una entitat del poble gestionarà la piscina municipal de Camprodon

Les instal·lacions, que s'obriran l'1 de juny, s'adaptaran a les persones amb mobilitat reduïda

El Ripollès.info
15 de març del 2016
Actualitzat a les 16:37h

Les obres a la piscina municipal de Camprodon. Foto: Ajuntament de Camprodon


La regidoria d'Esports de Camprodon està impulsant un paquet de mesures per convertir les instal·lacions de la piscina municipal en un equipament més sostenible i millor adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i el públic en general. Entre aquestes actuacions s'hi troba l'adaptació de la piscina petita a una nova superfície que permeti reduir la despesa del cos de socorristes, els arranjaments a la platja de la piscina que actualment està en molt mal estat, l'habilitació d'un lavabo i dutxa adaptat, i altres treballs de caràcter més tècnic relacionats amb la seguretat i la salubritat de la instal·lació.

Un dels aspectes clau del nou funcionament de l'equipament serà el tipus de gestió. Així ho explica el regidor d'Esports, Xavier Rigat: "Volem que sigui una associació o entitat sense ànim de lucre de Camprodon qui gestioni la piscina municipal. Aquesta s'haurà d'encarregar, entre d'altres coses, del bar i de la venda de les entrades. Les bases del concurs es publicaran en els propers dies i esperem que s'hi presentin diverses entitats ja que considerem que les condicions són força avantatjoses".

Finalment, i en el marc d'aquests canvis per millorar el servei ofert, l'Ajuntament preveu ampliar la temporada obrint la piscina municipal a partir del dimecres 1 de juny, és a dir, gairebé un mes abans del que ho feia fins ara. Una jornada inaugural que comptarà amb un seguit d'activitats a les quals es convidarà a participar les escoles del poble.