Un espot d'Audi utilitza l'exterior de la Biblioteca Comarcal de Ripoll

Fa unes setmanes també es va enregistrar al municipi un anunci per a la televisió francesa

per Jordi Remolins , Ripoll, 14 de març de 2016 a les 12:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Audi, davant la bilbioteca. Foto: Jordi Remolins


La plaça Pompeu Fabra de Ripoll s'ha convertit aquest dilluns i fins demà al migdia en un plató improvisat, per a un anunci del catàleg d'automòbils Audi. L'equip de gravació, que s'hi ha instal·lat des de primera hora del matí, utilitza la façana posterior de la Biblioteca Comarcal Lambert Mata per tal d'enregistrar fotografies i imatges de diversos vehicles en diferents colors del model A4.


Per a la gravació, la policia local ha precintat els aparcaments de zona blava que hi ha al voltant d'aquella ubicació, i també ha retirat els contenidors d'escombraries i de reciclatge que hi ha a la intersecció amb el carrer 27 de maig. Al voltant de quinze persones treballen en aquest enregistrament, que ha despertat la curiositat dels veïns del barri.

El Guggenheim ripollès


La Biblioteca Comarcal Lambert Mata es va inaugurar l'abril de 2009. Es va situar a l'edifici que havia acollit l'empresa Matrix abans de desplaçar-se a La Barricona.

Durant els gairebé set anys que està en funcionament ha estat protagonista de diverses incidències. El 2014, unes filtracions d'aigua per uns degoters al sostre van afectar 3.000 llibres. Més recentment, algunes plaques de la façana posterior, on es realitza l'espot, han estat trencades per efecte dels xuts de pilota que han rebut, en compartir espai amb el pati dels Salesians.


En estrenar-se la biblioteca ElRipolles.info explicava que alguns vilatans ja havien batejat el renovat edifici com el "Guggenheim ripollès" per l'estètica de la façana del carrer de les Vinyes.

Ripoll com a plató publicitari

Aquesta és la segona ocasió en poques setmanes que diferents espais públics ripollesos s'utilitzen per enregistrar-hi espots videogràfics o fotogràfics. Durant el mes de febrer el passeig d'Ordina i una nau industrial del polígon Mas d'en Bosch van servir també d'escenari per a un anunci d'una empresa de serveis de seguretat. Va enregistrar-ho una productora a fi de ser emès a les televisions franceses.
 

L'Audi, davant la bilbioteca. Foto: Jordi Remolins

 

Arxivat a:
Societat, espot, publicitat, Audi
Participació