Denuncien informació enganyosa per vendre aparells de depurar aigua a Ripoll

L'Ajuntament desmenteix que l'aigua de l'aixeta no sigui potable

per Jordi Remolins, 11 de març de 2016 a les 13:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Venedors que es presenten com a representants de la companyia d’aigua han realitzat en les darreres setmanes una campanya per diferents domicilis de Ripoll, per tal de vendre aparells de depuració d’aigua, osmosi i magnetoteràpia. El consistori ripollès ha rebut denúncies de vilatans que han estat testimonis d’aquestes visites.

Els falsos representants han explicat que l’aigua de l’aixeta no és prou neta per a vendre els seus productes. Ho realitzen sobretot en persones grans, pressionant perquè comprin els aparells a terminis.


L’empresa municipal d’aigües Somasrsa no ha realitzat cap campanya en aquest sentit. Per tant, l’Ajuntament recomana que tothom que es trobi amb visites similars demanin el nom, telèfon i acreditació d’aquests falsos representants. Alhora afirma que l’aigua de l’aixeta és “perfectament potable” i que el seu consum pot fer-se amb tota tranquil·litat i garantia.

 

Participació