WhatsApp es renova: t'expliquem les novetats

L'aplicació permetrà enviar documents ens diversos formats

Canal Digital
07 de març del 2016
Actualitzat a les 9:39h

La novetat de WhatsApp. Foto: IBNLIVE

L’aplicació de missatgeria WhatsApp es renova. Entre les noves opcions que inclourà hi ha la d'enviar documents en diversos formats, com per exemple presentacions en PowerPoint (.ppt) i documents de text (.doc i .pdf), tal com han apuntat mitjans internacionals. Aquesta novetat s’engegarà en la actualització de la seva versió per a dispositius amb sistema Android, tot i que ja hi ha molts usuaris que disposen d'aquesta "nova versió" a la seva pàgina web.

Els usuaris trobaran un nou botó per accedir directament a la opció “documents” des de la qual es podrà dur a terme aquesta operació.  En l'actualització WhatsApp prescindirà de les pestanyes “vídeos”, que quedarà integrada  a “galeria”, i que englobarà tots els arxius multimèdia. A més, els documents i imatges es podran compartir des de la memòria del dispositiu o des de la targeta microSD, si és el cas.

Si volem evitar la descàrrega automàtica de documents haurem d’anar als ajustaments, clicar a xats i trucades, descàrrega automàtica, escollir WiFi o dades i, finalment, desmarcar o marcar documents.