Campdevànol millora la pavimentació al darrer tram del barri del Castell

Pavimentació del barri del Castell
Pavimentació del barri del Castell
Redacció
19 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:01h

A principis d’aquest mes de febrer de 2016 s’han dut a terme els treballs de millora de la pavimentació al barri del Castell de Campdevànol per tal de donar solució a la presència continuada de sediments i grava a la via pública.

Concretament, s’ha realitzat un paviment de formigó a l’avinguda Roc de la Guilla, en el tram comprès entre el punt on s’acabava l’asfalt fins el mas del Castell. També s’ha millorat la xarxa de recollida d’aigües pluvials amb la col·locació d’un embornal continu. Aquesta actuació ha tingut un cost de 3.593,70 euros

L’Ajuntament de Campdevànol ha agraït "la comprensió dels veïns durant els dies que ha durat l’obra, per altra banda molt beneficiosa pel barri en general, i espera que amb la seva execució s’hagin solucionat els problemes ocorreguts en els darrers temps en aquest indret". En paraules de la regidora de Barris Dolors Costa, amb l’actuació es pretén donar resposta a una reivindicació continuada dels veïns i veïnes del Barri del Castell que veien com l’aigua en èpoques de pluja, i amb ella les graves i els sediments s’escampaven per tot el barri malmetent el paviment i ocasionant danys als embornals i la via pública.