El Ripollès «baixa» al Born

L'equipament barceloní acollirà el proper 20 de febrer una jornada d'activitats de promoció del patrimoni i el turisme de la comarca

El Born de Barcelona
El Born de Barcelona | Adrià Costa
Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 7:37h

Façana del Born de Barcelona. Foto: Adrià Costa


El Ripollès "baixarà" al Born Centre Cultural de Barcelona el proper 20 de febrer. La comarca donarà a conèixer el seu patrimoni cultural, natural i gastronòmic d’11.30h a 19.00h i de forma gratuïta al  en el marc de les jornades Born.cat, creades pel mateix centre i la revista Descobrir

Per dur-ho a terme, periòdicament es convida a un territori català perquè ompli l’interior del Born CC amb els seus trets identitaris. Així, en el seu torn, el Ripollès es promocionarà amb més d’una vintena d’activitats pensades per a tots els públics, amb tallers, exposicions, espectacles, una fira de productes alimentaris i un tast gastronòmic. Hi haurà una mostra de jocs tradicionals, tallers infantils de "construir la Portalada" i "fer un xai", balls tradicionals, una xerrada sobre la Retirada, rondalles i contacontes així com un fi de festa amb els Randellaires, entre altres.

Totes les activitats que s’oferiran, estan organitzades des de la pròpia comarca amb la col·laboració del Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Ripoll, entitats culturals de la comarca, el Born CC i la revista Descobrir.

L’anterior jornada Born.cat dedicada a la comarca de l’Alta Ribagorça del passat 23 de gener va reunir prop de 10.000 persones, durant tot al dia al Born CC.