Campdevànol posa a concurs la remodelació del pavelló municipal

L'ajuntament inicia el procediment per remodelar un equipament amb més de 35 anys de servei

Redacció
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:19h
L’Ajuntament de Campdevànol a través de les regidories d’Urbanisme, Obra Pública i Esports ha fet públiques les bases reguladores que regeixen el concurs d’idees per la redacció del projecte bàsic i executiu de les obres de remodelació del Pavelló Poliesportiu Municipal Mercè Guix.

En aquest concurs d’idees hi poden prendre part diferents arquitectes o despatxos d’arquitectes amb la voluntat d’aportar propostes sobre la remodelació que s’adeqüin al pressupost del que disposa el consistori.  

El concurs es divideix en dues fases, en la primera els arquitectes concurrents disposen de 15 dies per presentar sol·licituds de participació. Passat aquest termini se seleccionaran entre dos i cinc despatxos. Amb la documentació que els facilitarà l’Ajuntament i altra que puguin obtenir hauran de lliurar una proposta que aporti idees per a la remodelació.

Una vegada presentades les propostes, el govern té previst donar-ne compte a les entitats usuàries de l’equipament per tal que puguin donar la seva opinió, com a pas previ per la selecció definitiva del despatx d’arquitectes que serà cridat a redactar el projecte de la remodelació. 

Un equipament amb més de 35 anys

El Pavelló Municipal de Campdevànol Mercè Guix es començà a construir a inicis de la democràcia i ha donat servei a la població de manera ininterrompuda durant prop de 35 anys. L’equip de govern considera que és una prioritat per aquesta legislatura la seva reforma per millorar les condicions de les instal·lacions i garanteixi el compliment de la normativa vigent en matèria de seguretat i d’esports. L’actuació, conjuntament amb la millora dels vestuaris del Camp de Futbol, les millores continuades a les pistes de pàdel i tennis i la posada en funcionament de la Piscina Municipal Espai Nouvàndalis garantirà unes instal·lacions esportives en condicions pels anys venidors. 

En paraules del regidor d’Esports, Jordi Tubau “el concurs d’idees ens servirà per tenir sobre la taula diferents propostes d’intervenció que garantint el compliment de la normativa en matèria d’esports ens permetin encarar amb encert la tan necessària remodelació del Pavelló Municipal d’Esports”.