La CUP de Ripoll: «La decisió de no investir Mas no ens representa»

En un comunicat, exposen que l'assemblea local era àmpliament favorable a l'acord amb Junts pel Sí

Redacció
07 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:44h
La CUP de Ripoll ha publicat a la seva pàgina de Facebook un comunicat on mostra la seva postura respecte la decisió del consell polític de no investir Artur Mas com a president: "Aquesta decisió no representa la voluntat de l’Assemblea Local de la CUP Ripoll, que era àmpliament favorable a acceptar l’acord amb Junts Pel Sí". "Lamentem que al final s’hagi adoptat aquesta decisió que respectem però no compartim", afegeixen.

Santi Llagostera, l'únic regidor cupaire de Ripoll, ja va signar el manifest favorable a l'acord amb Junts pel Sí abans de l'assemblea nacional extraordinària de Sabadell que va acabar amb empat.
 
Comunicat de la CUP de Ripoll davant la decisió del consell polític de la CUP
Des de l’Assemblea Local de la CUP Ripoll volem posar de manifest la nostra postura davant la decisió adoptada pel Consell Polític d’aquest diumenge: aquesta decisió no representa la voluntat de l’Assemblea Local de la CUP Ripoll, que era àmpliament favorable a acceptar l’acord amb Junts Pel Sí. Lamentem que al final s’hagi adoptat aquesta decisió que respectem però no compartim. Serà moment els pròxims dies de fer les pertinents valoracions en clau nacional sobre la deriva del procés independentista però abans que res, com a CUP Ripoll, ens devem a la nostra vila i a la gent que ens ha fet confiança amb el seu vot. És a la gent de Ripoll a qui ens volem adreçar especialment, per deixar clar que el nostre compromís segueix inalterable: seguim sent el mateix que érem i creiem que no hi ha millor espai que el que ocupem per seguir lluitant per la participació ciutadana, en favor de la justícia social i la independència dels Països Catalans. Per tot això, seguirem treballant per fer de Ripoll una vila millor.
Ripoll, Països Catalans