L'Hospital de Campdevànol recull 3.400 euros per a La Marató de TV3 

La quantitat s'ha obtingut gràcies a les butlletes per participar en el sorteig d'una panera solidària

Núria Casals, guanyadora de la panera solidària
Núria Casals, guanyadora de la panera solidària | Hospital de Campdevànol
Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:38h

Núria Casals, guanyadora de la panera solidària Foto: Hospital de Campdevànol


L’Hospital de Campdevànol ha recollit enguany 3.400 euros per a La Marató de TV3, gràcies a l'organització d'una panera solidària amb productes que havien aportat una cinquantena comerços i empreses de la comarca, treballadors de l'Hospital, proveïdors i particulars. La totalitat dels diners recollits es destinaran a l'edició del programa d'any 2015, centrada en recollir diners per a la investigació en diabetis i obesitat.

El sorteig de la panera va tenir lloc el dia 22 de desembre i la guanyadora va ser infermera de l’Hospital de Dia Núria Casals. El premi va ser per a la butlleta que va coincidir amb les quatre darreres xifres del número premiat a la loteria de Nadal.

Des de l'any 2011 i en línia amb el caràcter solidari de l'entitat, l'Hospital de Campdevànol organitza activitats amb l'objectiu de recollir fons per a La Marató de TV3. Sumant les quantitats recollides en totes les edicions, han aconseguit 23.300 euros.

El doctor Joan Grané, director gerent del centre, destaca "el paper del personal de l’Hospital i el seu caràcter solidari" i subratlla que "són els treballadors els que s’encarreguen d’organitzar-ho tot".