La piscina de Ripoll reobre aquest divendres després de dos dies i mig tancada

Han sorgit problemes a l’hora de fer la connexió de la calefacció de biomassa | A finals de setembre es va reinaugurar les noves piscines després de dos mesos de tancament

Piscina de Ripoll tancada per avaria
Piscina de Ripoll tancada per avaria | JR
Jordi Remolins
13 de novembre del 2015
Actualitzat a les 7:15h

La piscina municipal de Ripoll reobrirà aquest divendres les seves portes després d’haver estat dos dies i mig tancada. Un conjunt de problemes sorgits a l’hora de fer la connexió de la calefacció de biomassa van motivar que l’Ajuntament preferís tancar aquesta instal·lació ja que no podia donar un bon servei als seus usuaris. L’aigua de les piscines per sota de la seva temperatura o la impossibilitat que els banyistes poguessin fer ús de l’aigua calenta per dutxar-se, van obligar a prendre aquesta decisió.

La setmana passada ja hi havia hagut tancaments parcials del servei, ja que segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament Miquel Rovira, va “petar la bomba de calor”. Alhora s’ha aprofitat l’imprevist per fer una neteja de les canonades, que en ser noves necessiten un tractament de desinfecció, i s’estan anul·lant les bosses d’aire que pugui haver-hi dins de la instal·lació. Rovira demana “disculpes” als usuaris pers uns contratemps que formen part dels canvis que està experimentant aquest any la piscina municipal.

Entre el 30 de setembre i el 3 d’octubre es van inaugurar les noves piscines, després d’una ampliació i reforma que va obligar al tancament de les instal·lacions durant dos mesos. Les obres globals en van durar vuit, amb un cost d’aproximadament 450.000 euros. Van suposar la construcció d’un nou vas al costat de l’actual, el canvi del terra i l’enrajola i l’obertura de tancaments exteriors. Això permet noves activitats com l’aquagym, l’aquafit, aigua-dolça i aigua-joc.