Preocupació al barri de la carretera de Barcelona de Ripoll per un atracador

L'individu, que descriuen com un home d'1,90 metres, ha realitzat dos atracaments amb arma blanca els darrers dies | Els Mossos d'Esquadra han alertat als comerciants de la zona

Redacció
04 de novembre del 2015
Actualitzat el 06 de novembre a les 18:40h
Preocupació al barri de la carretera Barcelona de Ripoll per l'acció d'un atracador. L'home, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a ElRipollès.info, ha realitzat dos atracaments els darrers dies. Tanmateix, la investigació està oberta i eviten donar cap detall sobre l'operatiu.

La policia catalana només explica que el 2 de novembre un individu va entrar en una tintoreria de la carretera de Barcelona i amb una arma blanca va exigir el contingut de la caixa a la seva dependenta. Posteriorment, es va produir un segon fet delictiu al carrer Josep Maria Pellicer, tot i que els Mossos no n'han donat més detalls.

En els darrers dies agents de la policia catalana estan visitant els diversos comerços de la zona, segons ha pogut saber ElRipollès.info. Expliquen als comerciants que l'atracador pot tractar-se d'un home prim però de complexió atlètica i amb una alçada aproximada d'1,90. Se'ls dóna un telèfon de contacte per aportar informació i se'ls tranquil·litza dient que hi un bon nombre de policies desplegats al barri. De fet, l'alarma fa dies que dura i s'ha multiplicat a través de les xarxes socials.

Els Mossos d'Esquadra han assegurat a ElRipollès.info que treballen amb la hipòtesi que només hi ha un atracador. Tanmateix, alguns dels testimonis han apuntat que podria haver-hi dos còmplices, una possibilitat que hores d'ara no sembla massa fiable.