Teresa Jordà, cap de llista d'ERC per Girona a les eleccions espanyoles del 20-D

És la segona vegada que l'exalcaldessa de Ripoll encapçala la llista al Congrés | Assegura que serà "la legislatura més curta de la història"

Redacció
03 de novembre del 2015
Actualitzat el 06 de novembre a les 17:10h
Teresa Jordà
Teresa Jordà | Adrià Costa

Teresa Jordà. Foto: Adrià Costa


El congrés regional de la federació de Girona d'ERC ha escollit aquest dimarts Teresa Jordà com a cap de llista per a la demarcació a les eleccions espanyoles del 20 de desembre -és la segona vegada que encapçala la llista al Congrés-. 

"Han estat quatre anys intensos a Madrid. Hem intentat defensar els interessos dels gironins i fer sentir la nostra veu", ha explicat Jordà. La cap de llista a Girona ha volgut deixar clar que aquesta serà "la legislatura més curta de la història". "Hem de marxar del Congrés dels Diputats abans que acabin els quatre anys", ha reblat. 

El consell nacional d'ERC del proper dissabte ratificarà la llista proposada des de la federació regional. Pròximament es donaran a conèixer els altres membres de la candidatura, a la qual la formació vol incorporar persones independents "fer-la plural, transversal i per sumar sensibilitats diverses".

Teresa Jordà ha estat alcaldessa de Ripoll de 2007 fins al 2011 i va encapçalar la llista d'ERC al municipi a les eleccions de 2015. Actualment és regidora i portaveu i cap de l'oposició del grup a l'Ajuntament. És llicenciada en Història Moderna i Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona.