Un vehicle amb quatre ocupants cau per una pendent en cedir part d'una pista forestal a Abella

El cotxe ha donat diverses voltes de campana i dues persones han resultat ferides

Redacció
12 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:18h
Els Bombers de la Generalitat han actuat aquesta tarda en el rescat de quatre ocupants que han patit un accident mentre circulaven per una pista forestal de la collada Verda que connecta Abella –al terme de Vilallonga de Ter- i Pardines.

Els Bombers han rebut l'avís d'alerta a dos quarts de set de la tarda i fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres vehicles i una dotació dels GRAE amb un helicòpter. Segons sembla, el cotxe circulava pel camí quan part de la pista forestal ha cedit i han caigut per una pendent de deu metres. El vehicle ha donat diverses voltes de campana però, finalment, només dos dels ocupants han resultat ferits, amb dolor a l'esquena, l'abdomen i la clavícula.

Els Bombers de la Generalitat han informat que el camí era de difícil accés i, per això, han enviat un equip dels GRAE amb helicòpter perquè pogués donar suport a les dotacions terrestres. En principi, no perillaria la vida de cap dels ferits que han estat traslladats fins a Abella on els esperaven les ambulàncies del SEM.