Oleguer Forment deixa l’hoquei patins per motius laborals

És el jugador de la comarca més guardonat en equips de base | L’HC Ripoll ha arrencat aquesta setmana els entrenaments i dissabte ja disputarà el primer amistós

Jordi Remolins
04 de setembre del 2015
Actualitzat el 05 de setembre a les 8:12h
Oleguer Forment, amb la samarreta blaugrana.
Oleguer Forment, amb la samarreta blaugrana. | Facebook

El jugador d’hoquei patins de Campdevànol, Oleguer Forment, es retira indefinidament. Malgrat tenir només vint-i-un anys, Forment s’ha vist obligat a prendre's un any sabàtic que podria perllongar-se durant més temporades si el seu projecte laboral li surt bé. La feina està relacionada amb el món del submarinisme i això l’obligarà a marxar fora de Catalunya per practicar-lo, segurament en algun país on ni tan sols es practiqui l’hoquei.

Al llarg de la seva formació s’havia convertit en el jugador més guardonat de l’hoquei base ripollès. Havia jugat amb a la base de l’HC Ripoll, el CP Vic, el CHP Olot, el FC Barcelona i el CP Manlleu. Al seu currículum s’hi compten quatre campionats d’Espanya amb el Barça i un amb l’Olot, tres més de Catalunya amb el Barça i un altre també amb l’Olot, en diverses categories.

Una baixa sensible per l'HC Ripoll

Oleguer Forment havia de ser un dels reforços pel retorn de l’HC Ripoll aquesta temporada a Primera Nacional catalana. La seva baixa serà coberta per Xixo Vilaregut, jugador vigatà que ha passat l'últim any a Austràlia per promocionar-hi la pràctica de l’hoquei patins, en un projecte on també hi estava involucrat el campdevanolenc Josep Sellas. Vilaregut és un jugador esquerrà amb un xut potent, que el CP Taradell (Osona) va intentar incorporar al seu filial. Xixo és germà de l’exporter del Ripoll, Natxo Vilaregut.

A més de Xixo, el Ripoll també comptarà amb el retorn del jove porter local Pau Franquesa, provinent de l’hoquei base del CP Voltregà. La resta de l’equip el formaran el porter Moi Adam i els jugadors de camp Ivan Mora, Albert Ferrer, Albert Vergés, Albert Sabata, Jeremi Rodríguez, i els tres júniors Escandell, Carlon i Zaragoza.

El tècnic Dani Viñas es farà càrrec del primer equip ripollès per tercera temporada consecutiva que aquest dimecres ja va realitzar el primer entrenament seriós de la temporada, i que dissabte (18:30h) tindrà un amistós al pavelló municipal davant de l'equip del CP Voltregà de Nacional catalana.

Pel que fa al segon equip, l’HC Ripoll ha incorporat al grup que formava el CP Ribes la temporada passada. Entrenat per Carles Torres, jugarà els partits com a local abans del primer equip, els dissabtes a les 6 de la tarda. Un dels atractius d’aquest filial serà veure de nou amb la samarreta verd-i-blanca a jugadors amb una àmplia trajectòria al Ripoll, com Àngel Àlvarez o Òscar Castellà.