Cent-seixanta persones diàries, a les reunions de presentació del Mercadona

El nou supermercat obrirà a la zona de la Devesa del Pla el proper 15 de setembre

Jordi Remolins
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:11h
El Mercadona obrirà el 15 de setembre
El Mercadona obrirà el 15 de setembre | Jordi Remolins

El Mercadona obrirà el 15 de setembre Foto: Jordi Remolins


L’obertura imminent del supermercat Mercadona a Ripoll està creant expectació entre els ripollesos. Cent seixanta persones acudeixen diàriament a les reunions que l’empresa valenciana realitza a Ripoll. Les trobades duren una hora i serveixen per explicar als futurs clients quina mena de productes i preus oferiran, a banda del funcionament de l’establiment. Des de dilluns s’han fet dues reunions cada dia, una a les deu del matí i l’altra a les sis de la tarda. En cadascuna d’elles han omplert les vuitanta places disponibles, segons fonts del mateix supermercat.

Mercadona ha anunciat les reunions de presentació amb cartells enganxats a algunes parets de Ripoll. Les trobades se seguiran fent fins al 10 de setembre a la seu de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès. Aquesta setmana ja només quedaven algunes places per dijous al matí i per les dues sessions de divendres. Per incentivar la presència de públic Mercadona lliura a cada assistent un lot de productes de la seva marca. Les persones que volen assistir a les reunions cal que ho hagin concertat prèviament.
 
El dimarts 15 de setembre s’ha marcat com el dia de la inauguració del nou supermercat a la zona del Pla. Actualment Mercadona està enllestint les darreres tasques per tenir a punt el seu operatiu. El desembarcament de l’empresa no ha estat absent de polèmica. Des dels entrebancs que Condis ha intentat posar i que segons s’ha explicat en diversos plens de l’Ajuntament de Ripoll són habituals en totes les poblacions on s’instal·la Mercadona, fins a la campanya de productors i comerciants ripollesos per fer boicot al supermercat. També n’ha suscitat la compra i obertura d’una part del carrer Núria, on s’ha urbanitzat un accés per vehicles a l’aparcament soterrani de Mercadona.