Albert Pujol guanya amb claredat la Cursa de la Marrana i suma el cinquè triomf al Ripollès

Verónica Zaragoza s'imposa en categoria femenina | Josep Morales i Anna Carné guanyen la cursa d'11 km, novetat de la quarta edició

Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana
Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana | JMM
Redacció
30 d'agost del 2015
Actualitzat el 31 d'agost a les 6:47h

Albert Pujol, guanyador de la Cursa de la Marrana Foto: Josep Maria Montaner


Albert Pujol continua sumant victòries al Ripollès. El corredor de Taradell ha guanyat aquest diumenge amb claredat la Cursa de la Marrana i s'ha anotat el cinquè triomf de la temporada a la comarca del Pirineu Oriental. Ho ha fet en la quarta edició d'una prova amb sortida i arribada a l'estació de Vallter i que en aquesta ocasió redefinia el recorregut i en creava un segon de més curt.

Pujol, amb un temps de 2 hores, 42 minuts i 55 segons s'ha imposat amb solvència a la quarta Cursa de la Marrana. Ho ha fet per davant d'un altre corredor d'Osona, el lluçanenc Josep Viñas (2:48:52), i de Marc Villa (2:50:15). Paulo Sergio Rosado i Xevi Vidal han completat el TOP-5 mentre que Dani Erena, desè, ha estat el millor ripollès. La victòria de Pujol se suma a les quatre obtingudes al Ripollès abans de l'estiu entre les quals destaca la de l'Entrevalls.

Cursa de la Marrana 2015. Foto: Josep Maria Montaner


En categoria femenina la victòria ha estat per Verónica Zaragoza per davant de Patrícia Torres i Lluna Martí. En total, 407 corredors han participat a la cursa de 22 km –quatre menys que el recorregut clàssic-.

Josep Morales i Anna Carné guanyen la prova cursa

La quarta Cursa de la Marrana estrenava enguany un segon recorregut d'11 quilòmetres. La victòria ha estat per Josep Morales (1:26:26) per davant de Marc Vizcaino i Mikel Besora. En dones, triomf d'Anna Carné –desena absoluta amb 1:52:19- mentre que Sofia Garcia i Maria Sau han completat el podi.

Cursa de la Marrana 2015. Foto: Josep Maria Montaner
 

Cursa de la Marrana 2015. Foto: Josep Maria Montaner