L'ANC de Ripoll esgota les darreres places per ser a la Via Lliure de la Diada

La secció local de l'entitat sobiranista mobilitzarà tres autocars i set microbusos per anar a la Meridiana

Redacció
30 d'agost del 2015
Actualitzat el 01 de setembre a les 14:21h
Elevat ritme d'inscripcions per ser a la Via Lliure
Elevat ritme d'inscripcions per ser a la Via Lliure | ANC Ripoll

Elevat ritme d'inscripcions per ser a la Via Lliure Foto: ANC Ripoll


Continua el ritme frenètic de reserva de places d'autocar per desplaçar-se des de Ripoll fins a la Via Lliure a la República Catalana, que la plataforma Ara és l'hora –formada per l'ANC i Òmnium- organitza pel dia 11 de setembre a l'avinguda Meridiana de Barcelona. Aquest dissabte al migdia només quedaven unes quaranta places lliures de les 331 disponibles entre els tres autocars i els set microbusos que nolieja Ripoll per la Independència, la branca local de l'ANC.

Les places, a un preu de 12 euros, es poden reservar a la parada que l'ANC fa cada dissabte al matí al carrer de Sant Pere de Ripoll, en la intersecció amb el carrer de les Vinyes. També es pot fer entre setmana a través de Facebookcorreu electrònic. Dissabte vinent, dia 5 de setembre, la parada setmanal de l'ANC de Ripoll, excepcionalment es col·locarà a la plaça de la Lira.

La samarreta blanca de la Via Lliure

Per assistir a la Via Lliure cal vestir samarreta blanca. Per la qual cosa, és recomanable adquirir el lot de productes de la mobilització, que també inclou el punter que caldrà lluir durant la concentració. En cas de no disposar de punter, l'organització en lliurarà als autocars i al mateix tram 46, l'assignat a Ripoll. Val a dir que per assistir a la Via, cal fer les inscripcions al web o bé directament a la parada de l'ANC. El ritme de vendes del lot de la Via lliure ha estat tan elevat que cada dissabte se n'han exhaurit les existències. La setmana vinent, a la parada se'n podran adquirir més.

Cal recordar que la resta de territorials de l'ANC al Ripollès –Campdevànol, Sant Joan, Vall de Camprodon i Vall de Ribes- ocuparan el tram 47. Els dos trams del Ripollès, juntament amb els d'Osona i el Lluçanès, estan situats entre els carrers Garcilaso i Felip II, molt a prop de l'estació de tren i metro de La Sagrera.