Quart dia de recerca a Queralbs d'un home desaparegut des del 8 d'agost

La cerca s'intensifica al voltant del GR-11, el camí dels Enginyers que va cap al refugi de les Pedrisses

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:40h
Quart dia que els Bombers i els Mossos d'Esquadra busquen per la zona de Queralbs un motorista de Gavà desaparegut des del 8 d'agost. De moment, l'única pista que se'n té és la seva moto, que s'ha trobat en aquest municipi del Ripollès. L'home solia anar a fer rutes i des de fa dues setmanes no se'n tenen notícies.

Els Mossos d'Esquadra van rebre la denúncia de la desaparició divendres passat. El germà del motorista va anar a la comissaria del Vendrell per explicar que, des de feia una setmana, no tenia notícies de l'home, que té 55 anys. L'última vegada que havien parlat va ser el 8 d'agost però, a partir d'aleshores, no havia pogut contactar amb ell.

Després de trobar el vehicle els Bombers es van mobilitzar dimarts a la tarda i van activar la recerca, on també hi participen els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals. De moment, no s'ha trobat cap més pista que indiqui cap on hauria anat. Avui, la cerca s'intensifica al voltant del GR-11, el camí dels Enginyers que va cap al refugi de les Pedrisses.