El FMVC exhaureix les entrades en els dos primers concerts

Beth serà la protagonista del Festiva de Música de la Vall de Camprodon aquest dissabte

Aida Morales
13 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:19h
Imatge de la Beth al seu disc 'Família'
Imatge de la Beth al seu disc 'Família'

Imatge de la Beth al seu disc 'Família'


El Festival de Música de la Vall de Camprodon ha aconseguit penjar el cartell d'entrades exhaurides en els dos primers concerts que ha realitzat. Aquests, van anar a càrrec de Pau Vallvé i Joan Colomo dissabte, i dels Gossos diumenge, en dos espectacles únics en el marc del panorama musical actual. 

Vallvé i Colomo van interpretar algunes de les seves cançons més destacades del repertori, acompanyant-se de les seves guitarres, un bombo i diferents loops. A més, els diàlegs carregats d'ironia van acabar d'amanir l'actuació. Pel que fa a l'espectacle "Go22os", del grup manresà, va aconseguir transportar els espectadors al seu local d'assaig, tot repassant algunes de les seves cançons històriques, i convidant-los a cantar amb ells. 

El tercer concert anirà a càrrec de l'artista de Súria, Beth, que presentarà el seu darrer disc anomenat “Família”. L'actuació serà dissabte 15 d'agost a les 19.00 hores a la sala de Ball de Lanars, on l'artista reflectirà un moment vital dolç, després de ser mare. El resultat, segons apunta l'organització del Festival, és un disc intimista, ple de detalls artesanals i amb confluències de folk i country.