Més de 300 corredors planten cara a la pluja a l'Esquella de Pardines

El guanyador ha estat Èric Moya i la més ràpida en categoria femenina, Paloma Lobera

Aida Morales
11 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:56h
Sortida de la cursa L'Esquella de Pardines
Sortida de la cursa L'Esquella de Pardines | Organització

Més de 300 corredors han disputat aquest dissabte la cursa de muntanya nocturna l'Esquella de Pardines, sense deixar-se intimidar per la pluja i el mal temps durant el primer tram. Uns 23 quilòmetres d'elevada dificultat tècnica, que els participants han conquistat, tot assolint el repte en circumstàncies difícils. 

Segons han informat els organitzadors, la competició es va iniciar a mitja tarda a Ribes de Freser que, per segon any, també ha volgut formar part del projecte. Una de les dificultats, però també atractius d'aquesta cursa, era la desconeixença del recorregut, que els participants només havien pogut realitzar el dia abans, i que discorre pel puig de Cerverís (2.206 metres) i el Taga (2.040 metres), tot acabant al mateix punt d'inici, on centenars de persones han rebut els corredors, tot fent sonar les esquelles. 

El guanyador d'aquesta cursa en la categoria masculina ha estat Èric Moya, amb un temps de 2 hores, 34 minuts i 20 segons. En categoria femenina, Paloma Lobera ha estat la més ràpida, amb 3 hores, 15 minuts i 3 segons. 

Una vegada a la meta, tots els participants han pogut gaudir d'un sopar popular amb la gent del poble, que ha comptat amb un concert a càrrec del grup Hora dels joglars, i d'un espectacle pirotècnic.