En Mic perdut a París continua buscant Mariona

La família de Ripoll que creia que era seu assegura que "estan disposats a adoptar-lo"

El peluix d'en Mic que una nena va perdre a París
El peluix d'en Mic que una nena va perdre a París | Facebook
Redacció
21 de juliol del 2015
Actualitzat a les 7:24h

En Mic perdut fa uns mesos a París continua buscant la Mariona, la seva propietària. I és que la família de Ripoll que ahir es donava per fet que era seu ha pogut comprovar que el peluix és a casa. "Estem a disposats a adoptar-lo", expliquen tot assegurant que "els hagués encantat ser els veritables protagonistes d'aquesta meravellosa història", afegeix Marta Cortada, la mare de la Mariona.

La història d'en Mic perdut a París

Fa diversos mesos una nena va perdre el seu peluix d'en Mic a París. Un xofer de l'empresa Transerial, que ofereix transport de l'aeroport a la capital francesa, va trobar el ninot i el va donar als creadors de la pàgina de Facebook "Mariona, hem trobat el teu Mic".

La recerca de la propietària d'en Mic perdut ha revolucionat la xarxa. La pàgina del Facebook ha superat els 7.000 seguidors en poques hores i el cas ha aparegut a diaris i ràdios. Tanmateix, encara no s'ha pogut localitzar la Mariona.

I és que aquest dilluns a la tarda aquest mitjà va publicar que es tractava d'una nena de Ripoll. Les mestres de la seva llar d'infants van veure el peluix a Facebook i van explicar a la família que havien localitzat el seu nino. La història va impressionar a la mare –havien estat a París fa pocs mesos- que desconeixia absolutament el rebombori mediàtic creat.

Tanmateix, al cap d'unes hores la Mariona, de 3 anys, va posar en dubte que haguessin perdut el Mic i va assegurar que estava a casa seva a Ripoll. "Són tres germans i en tenim diversos", assegurava la mare. La família, de vacances a la Costa Brava, va fer que un familiar anés al domicili a buscar el Mic perdut... i va aparèixer.

Cortada, ja de matinada, ha explicat a ElRipollès.info que havien localitzat el peluix. "Gràcies a tots per l'interès i la preocupació que en Mic trobi la Mariona. A nosaltres ens hagués agradat molt ser els veritables protagonistes d'aquesta meravellosa història. Farem el possible perquè la seva propietària el trobi i, si no, estarem encantats d'adoptar-lo", ha dit.

Qui és en Mic?

En Mic és un titella fet de llana que explica contes i canta cançons al Canal Super 3. Sempre va acompanyat del seu millor amic, Cincsegons, en Cargol i la Mosca tafanera. 
 

El nom de la nena està escrit a l'etiqueta del peluix.