Un Valldansa amb cervesa artesana

El festival de dansa de l'Esbart Eudald Coma se celebra aquest cap de setmana a Ribes de Freser i repeteix el "maridatge" amb el Vallbirra | El certamen aplegarà grups de Mallorca, Igualada, Lleida, Hongria, Premià de Dalt i Torrelles de Llobregat

Redacció
03 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:18h
El Valldansa torna a la Vall de Ribes
El Valldansa torna a la Vall de Ribes | Lurdes López
El Valldansa torna a la Vall de Ribes. Foto: Lurdes López

El Valldansa torna a Ribes de Freser coincidint amb el primer cap de setmana de juliol. I ho fa, un any més, amb un "maridatge" amb cervesa artesana en forma de Vallbirra. El certamen, organitzat per l'Esbart Eudald Coma, aplegarà sis grups d'arreu dels Països Catalans però també de fora, amb Hongria com a país convidat.

L'activitat començarà aquest divendres amb l'obertura del Vallbirra, la fira de cervesa artesana, a partir de les sis de la tarda. Una hora més tard hi haurà un taset, un sopar a les 20.30 i un taller de danses mallorquines per acabar la nit.

El dissabte durant tot el dia hi haurà la fira artesana i a partir de les cinc de la tarda començarà el plat fort amb la mostra de danses tradicionals amb grups de Mallorca, Igualada, Lleida, Hongria, Premià de Dalt i Torrelles de Llobregat. A més, la secció d’adults i infantil de l’Esbart Eudald Coma també faran una actuació el final. Finalment, el diumenge hi haurà una cercavila de grups pels carrers del poble fins arribar a la plaça del Mercat (10.30) i a les, sis de la tarda, un espectacle final de jotes aragoneses.

El Vallbirra, per la seva banda, se celebrarà el divendres tarda i tot el dissabte a la plaça del Mercat.

Galeries de fotos

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2013 (Arnau Urgell)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2011 (Lurdes López)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2010 (Laia Deler)