Lliurats els diplomes del curs d'hipoteràpia a alumnes del MAP i del Ramon Suriñach

Els organitzadors van destacar la consolidació del curs que enguany compleix la 15a edició

Els alumnes del curs d'hipoteràpia fent una demostració amb el cavall
Els alumnes del curs d'hipoteràpia fent una demostració amb el cavall | Fundació MAP
Redacció
18 de juny del 2015

El Club Esportiu Centre Eqüestre Niubó de Campdevànol va lliurar aquest dimecres els diplomes de final de curs d'hipoteràpia 2014-15 als alumnes participants de la Fundació MAP i de l'Escola Ramon Suriñach. Per exemple, només per part del MAP, enguany hi han participats 23 persones del servei de Teràpia Ocupacional i del Centre d'Atenció Especialitzada. 

S'ha de remarcar que aquesta va ser la quinzena edició del curs i els organitzadors van voler destacar-ne la seva consolidació. A banda d'això, també van valorar el gran treball dels alumnes, els beneficis físics, psicològics i socials de l'activitat i l'important paper dels fisioterapeutes i monitors que els han acompanyat. Cal recordar que la hipoteràpia és un tractament per a persones amb algun tipus de discapacitat que utilitza el cavall com a mitjà terapèutic. 

El lliurament de diplomes va comptar amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; els alcaldes de Ripoll i Campdevànol, Jordi Munell i Joan Manso; el sotsinspector de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll, Joan Aloy, i el mestre importador de l'hipoteràpia al territori ara fa 40 anys, Pere Geli. Abans d'entregar els diplomes als participants del curs, els membres del centre eqüestre i dels Mossos, així com alguns alumnes, van fer una demostració a dalt dels cavalls.
 

L'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, entregant el diploma del curs a un alumne Foto: Fundació MAP