Lliurats els diplomes del curs d'hipoteràpia a alumnes del MAP i del Ramon Suriñach

Els organitzadors van destacar la consolidació del curs que enguany compleix la 15a edició

per Redacció, 18 de juny de 2015 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els alumnes del curs d'hipoteràpia fent una demostració amb el cavall Foto: Fundació MAP


El Club Esportiu Centre Eqüestre Niubó de Campdevànol va lliurar aquest dimecres els diplomes de final de curs d'hipoteràpia 2014-15 als alumnes participants de la Fundació MAP i de l'Escola Ramon Suriñach. Per exemple, només per part del MAP, enguany hi han participats 23 persones del servei de Teràpia Ocupacional i del Centre d'Atenció Especialitzada. 


S'ha de remarcar que aquesta va ser la quinzena edició del curs i els organitzadors van voler destacar-ne la seva consolidació. A banda d'això, també van valorar el gran treball dels alumnes, els beneficis físics, psicològics i socials de l'activitat i l'important paper dels fisioterapeutes i monitors que els han acompanyat. Cal recordar que la hipoteràpia és un tractament per a persones amb algun tipus de discapacitat que utilitza el cavall com a mitjà terapèutic. 

El lliurament de diplomes va comptar amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; els alcaldes de Ripoll i Campdevànol, Jordi Munell i Joan Manso; el sotsinspector de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll, Joan Aloy, i el mestre importador de l'hipoteràpia al territori ara fa 40 anys, Pere Geli. Abans d'entregar els diplomes als participants del curs, els membres del centre eqüestre i dels Mossos, així com alguns alumnes, van fer una demostració a dalt dels cavalls.
 

L'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, entregant el diploma del curs a un alumne Foto: Fundació MAP

 

Participació