El Monestir de Ripoll rep el certificat d'excel·lència Tripadvisor 2015

El premi reconeix l'equip de treball i el gran nivell d'hospitalitat i professionalitat que reben els visitants

Redacció
16 de juny del 2015
Actualitzat a la 13:41h
El Monestir de Ripoll ha rebut el certificat d'excel·lència Tripadvisor 2015 com a lloc d'interès. Aquest guardó premia l'excelsitud en l'hospitalitat i s'atorga a tots aquells establiments que han obtingut sistemàticament bones crítiques per part dels viatgers a la web Tripadvisor. En total, l'edifici està puntuat amb 4 punts i mig de 5 amb 99 opinions diferents -92 d'elles excel·lents o molt bones-. En aquest cas, el premi és un reconeixement per l'equip de treball que conforme el conjunt Monàstic de Santa Maria de Ripoll, i pel gran nivell d'hospitalitat i professionalitat que reben els visitants. 

Per fer la selecció dels guanyadors, Tripadvisor utilitza un algoritme que valora la qualitat, quantitat i les opinions compartides dels viatgers en la web durant el període de dotze mesos, així com la permanència i l'índex de popularitat del negoci. Aquest any és el cinquè que es concedeix el guardó i a Catalunya en aquest període ja ha obtingut un total de 3.361 certificats -773 d'allotjaments, 2.159 per restaurants i 429 de llocs d'interès-. 

Tripadvisor, que opera en 45 països de tot el planeta, conforma la comunitat de viatges més gran del món, arriba a xifres de 340 milions de visitants al mes i compta amb més de 225 milions d'opinions i comentaris dels prop de 4,9 milions d'allotjaments, restaurants i atraccions que hi estan registrats.