L'Escola Doctor Robert, al cor d'Europa

Quatre mestres presenten a Brussel·les un projecte de matemàtiques compartit amb Bèlgica, Finlàndia i França

Redacció
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 7:20h

Presentació del projecte Comènius al Brussel·les. Foto: Escola Doctor Robert


L'Escola Doctor Robert de Camprodon va ser la setmana passada a Brussel·les per presentar les conclusions d'un projecte europeu de matemàtiques. La iniciativa, realitzada conjuntament amb cinc escoles més de Bèlgica, Finlàndia i França, tindrà continuïtat després de dos anys, segons expliquen els responsables del centre.

Una delegació de l'escola de Camprodon va ser al Parlament Europeu per explicar els resultats i les conclusions del projecte Comenius "Les matemàtiques, un joc de nens". El treball amb els altres cinc centres del continent "ha estat intens que, tot i haver finalitzat el projecte, han ideat una plataforma de treball per anar mantenint el contacte i intercanviar experiències per enriquir l'ensenyament als diversos centres".

La delegació camprodonina, formada per quatre mestres, va participar activament tant en la presentació com en les conclusions finals dels projecte que dissabte, i després de dos anys de treball, va posar un punt i part. El representant europeu de la Generalitat, Antoni Torras, va acompanyar en tot moment els representants de l'Escola Doctor Robert.