Doble premi per un treball de l'Institut Joan Triadú de Ribes de Freser

El concurs Planter de Sondeigs i Experiments pretén fomentar l'interès per l'estadística

Redacció
09 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:35h

Alumnes de l'Institut Joan Triadú premiat


Un treball realitzat per un grup d'alumnes de la Secció Institut Joan Triadú de Ribes de Freser ha estat reconegut amb un doble guardó al concurs Planter de Sondeigs i Experiments 2015. El certamen, adreçat a l'ESO i batxillerat, té com a objectiu principal despertar en els estudiants la curiositat per l'estadística com a eina fonamental en la recerca, tant en ciències experimentals com en ciències socials.

“Reconeixem el gust dels productes de les marques comercials més conegudes?”, realitzat per Oriol Alcalde, Marta Granero, Pau Guindo, Beenish Khaliq i Eduard Martínez, de 2n d’ESO i tutoritzats pel professor de matemàtiques Marc Valls i Gurt, va rebre dos reconeixements: el primer premi a la categoria Planter-Idescat i la primera menció a la categoria ESO, cursos 1r i 2n. Els premis es van entregar el passat divendres a la tarda a la sala d'actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ara, segons expliquen els responsables del centre educatiu ribetà, resta esperar si, aquest mateix treball, queda seleccionat com a representant de Catalunya a la convocatòria general que tindrà lloc el mes de juliol a Madrid.