Els Bombers rescaten amb helicòpter una dona de 70 anys a Núria

Diumenge també han evacuat una excursionista al Bastiments

Rescat a Núria
Rescat a Núria | JM Gutiérrez
Redacció
07 de juny del 2015
Actualitzat el 08 de juny a les 7:23h

Rescat amb helicòpter d'una dona ferida a tocar de Núria, Foto: José Manuel Gutiérrez


Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar amb helicòpter aquest dissabte una dona d'edat avançada que es va trencar el peu a tocar de Núria. Els fets van succeir cap a tres quarts de dues del migdia quan l'afectada, una veïna de Sant Cugat del Vallès de 71 anys, es va torçar el turmell de manera ostensible molt a prop del punt on conflueixen el Camí Vell i el camí de Fontalba.

El fet que la lesió fos molt aparatosa va fer que ràpidament –abans que fos assistida pels serveis mèdics de la cursa dels Bastions- ja s'activés l'helicòpter per tal d'evacuar-la. Els bombers GRAE la van traslladar per via aèria fins a Campdevànol on va ser transferida a l'ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques. El seu pronòstic era de fractura de turmell. L'operació va ser seguida pel gran nombre de persones que aquest dissabte omplien Vall de Núria i els seus entorns.

Un altre rescat al Bastiments

Aquest diumenge al migdia els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un altre rescat, en aquest cas al Bastiments. El cos d'emergències va rebre l'avís a un quart de dues del migdia informant que una dona excursionista s'havia regirat el turmell i no podia continuar caminant. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar l'helicòpter amb membres del GRAE i, posteriorment, va ser evacuada en ambulància.


Rescat amb helicòpter d'una dona a Núria. Foto: José Manuel Gutiérrez