Els Mossos enxampen un veí de Campdevànol de 61 anys conduint begut un quadricicle

L'home, que multiplica per quatre la taxa d'alcohol permesa, ha estat denunciat per la via penal

Redacció
05 de juny del 2015
Actualitzat el 09 de juny a les 11:13h
Els Mossos d'Esquadra van enxampar aquest dimarts un veí de Campdevànol conduint begut un quadricicle. L'home, de 61 anys, quadruplicava la taxa d'alcohol permesa i ha estat denunciat per la via penal com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van succeir el 2 de maig, en un control d’alcoholèmia que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 120,4 de la carretera N-260, al terme municipal de Campdevànol. Cap a les onze del matí els agents van veure que al punt de control s’acostava un vehicle tipus quadricicle lleuger i el van aturar.

Els policies van observar que el conductor del vehicle presentava signes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques, per la qual cosa li van fer la prova d’alcoholèmia. Aquesta va donar un resultat positiu de 0,99 mg per litre d’aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mg/l.

Arran del delicte detectat, els Mossos van instruir diligències penals al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el vehicle. Els policies van citar l’imputat per tal que es presenti a declarar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, quan sigui requerit.