Les entrades del Festival de Música Antiga dels Pirineus, ja a la venda

Hi haurà concerts a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

Redacció
04 de juny del 2015
Actualitzat a les 7:27h
Les entrades del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja estan a la venda. Enguany, entre les més de 25 seus del certamen, hi haurà concerts a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Les entrades es poden comprar al web del FeMaP així com presencialment a les oficines de turisme d'ambdues poblacions.

El 21 d'agost serà el torn de Musica Alchemica, amb Lina Tur, Kenneth Weiss i Sebastian Hess, al Monestir de Ripoll. L'endemà es farà el concert de Sant Joan de les Abadesses, una de les novetats d'enguany, amb Euskalbarrok Ensemble

El FeMAP també ofereix un conjunt de paquets turístics per tal que el públic tingui l’opció de dormir als pobles que acullen els seus concerts, a un preu més reduït del que costarien les entrades i l’allotjament per separat. Els paquets poden ser d’una nit, assistint a un dels concerts, o de dues nits, assistint als dos concerts del Ripollès. Els allotjaments de la promoció són els hotels Les Planes del Grau a Sant Joan de les Abadesses i la Solana del Ter a Ripoll.