Triomf de Xavi Tomasa a la 30a Cursa del Comte Arnau de Campdevànol

31 de maig del 2015
Actualitzat el 01 de juny a les 11:57h
Cursa del Comte Arnau de Campdevànol
Cursa del Comte Arnau de Campdevànol | Ajuntament de Campdevànol

Sortida de la 30a Cursa del Comte Arnau de Campdevànol. Foto: Ajuntament de Campdevànol

Xavi Tomasa va recuperar aquest dissabte la victòria a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol. El corredor de Berga, que ja havia guanyat el 2012, va vèncer amb autoritat a la trentena edició de la prova atlètica. Ho va fer amb un temps de 34 minuts i 40 segons –a deu segons del rècord establert l'any passat per Aleix Fàbregas- en una cursa marcada per un intens xàfec. En dones, triomf d'Albada Blay amb 42 minuts i 42 segons.

Tomasa és un habitual a Campdevànol. Va guanyar el 2012 i l'any passat va quedar en segona posició, només superat per un Aleix Fàbregas que en aquesta ocasió no va defensar el títol. El berguedà va dominar amb força claredat la cursa de 10 quilòmetres i que en els darrers anys ha consolidat un recorregut mixt que combina l'asfalt de la carretera de Gombrèn fins a l'Empalme amb la sorra del Camí Ral de tornada al poble.

Finalment, el guanyador va entrar a la meta amb un temps de 34 minuts i 40 segons. El podi el van completar Dídac Navarro (35:08) i Adrià Liñan (36:34). El millor campdevanolenc i corredor de la comarca va ser Borja Sànchez que va acabar sisè amb un crono de 36 minuts i 50 segons.

Encara més clara va ser la victòria en categoria femenina d'Albada Blay, de Sant Feliu de Llobregat, amb 42:42. Carme Auñón (44:23) i Angèlica Damoc (46:34) van completar el podi de la trentena edició de la cursa de Campdevànol.

Classificacions 30a Cursa del Comte Arnau de Campdevànol (pdf)

Fotos de la Cursa del Comte Arnau 2014 (Arnau Urgell)