El PSC, sobre el Consell Comarcal: «El més calent és a l'aigüera»

Enric Pérez: "La muntanya russa de consellers de l'equip de govern no ha ajudat a aconseguir un bon ritme de treball"

Redacció
20 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:45h
El Consell Comarcal del Ripollès va tancar aquest dimecres el mandat 2011-2015 amb un darrer ple. El PSC ha valorat aquests quatre anys assegurant que en les qüestions importants "el més calent és a l'aigüera". "La muntanya russa de consellers a l’equip de govern de ben segur que no ha ajudat a aconseguir un bon ritme de treball", ha assegurat Enric Pérez, expresident de Conseller i portaveu del grup comarcal socialista, recordant les set dimissions en el grup de CiU.

En una nota de premsa Pérez ha recordat la seva intervenció realitzada el 7 de juliol de 2011, en el plenari de constitució, adreçant-se al president Miquel Rovira. “Vostè i el seu equip tenen per endavant assumptes estructurants del Consell Comarcal. Un nou concurs pel servei de recollida i tractament de residus, el manteniment del Serveis d’Assistència Tècnica als municipis, o un concurs per la prestació del servei de menjadors escolars en són bons exemples. D’altres temes com la consolidació del Consorci de Benestar Social, el desplegament d’una xarxa de fibra òptica, el Parc natural de les capçaleres Ter i Freser, el desenvolupament del Pla estratègic de la biomassa, la variant est de Ripoll, les millores del tren i la construcció de més quilòmetres de vies verdes”.

El PSC considera que "tot i que en alguns temes s’hi ha treballat, en la majoria el més calent és a l’aigüera. I en alguns no es tracta de un tema econòmic". En aquest sentit assenyala com a cas "més paradigmàtic" el desplegament de fibra òptica. "El Consell Comarcal disposava de 285.000 euros subvencionats via PUOSC provinent de l’anterior mandat per a aquesta finalitat. L’equip de govern va destinar aquests diners a la compra de compactadors de residus", ha assenyalat Pérez.