El Camprodon regala mitja lliga a l'Abadessenc

Els camprodonins perden 0-2 i els de Sant Joan assoliran l'ascens si derroten el Bisbalenc a casa

18 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:39h
El Camprodon va regalar mitja lliga a l'Abadessenc després de perdre a casa amb el Llagostera B (0-2). D'aquesta manera, va desaprofitar l'empat que els santjoanins van cedir dissabte amb el Roses (1-1). Els homes de Toni García en tindran prou el cap de setmana vinent amb una victòria contra l'Atlètic Bisbalenc per ser nou equip de Primera Catalana mentre que el Camprodon haurà d'esperar una ensopegada del Guíxols per assolir la plaça de promoció.

L'Abadessenc està a una sola victòria de l'ascens. L'empat de dissabte amb el Roses els permet sumar 63 punts, quatre més que el Guíxols –l'únic dels quatre primers classificats que va guanyar- i cinc més que el Camprodon que ha encadenat dues derrotes i ja no depèn de si mateix. Els blanc-i-negres podran pujar si el cap de setmana vinent derroten a casa el Bisbalenc. Tot plegat després que dissabte salvessin un punt a les acaballes del partit amb el Roses. Els empordanesos es van avançar a la primera part amb un gol de Jose Fernández (minut 37) mentre que l'empat, de Jaume Francolí, no va arribar fins al minut 85.

El Camprodon, per la seva banda, pràcticament ja no té opcions d'aspirar a l'ascens directe. Aquest diumenge va caure per 0 a 2 amb el Llagostera B amb gols de Jose Flores i Eric Gómez als minuts 43 i 80. El cap de setmana vinent jugarà al camp del Base Roses mentre que el Guíxols ho farà al del Calonge.