Jordi Munell proposa «enfortir relacions» entre Ripoll i Sant Joan

"Menys volar coloms i més anar per feina”, diu l'alcalde ripollès

Arnau Urgell
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 19:02h
Jordi Munell
Jordi Munell | Adrià Costa

Jordi Munell, aquest dimecres a Sant Joan de les Abadesses. Foto: Adrià Costa
 

Jordi Munell, l'actual alcalde de Ripoll i candidat a la reelecció, va ser l'encarregat de tancar aquest dimecres al vespre l'acte comarcal de presentació dels caps de llista de CiU. Va aprofitar la presència a Sant Joan de les Abadesses per reclamar “enfortir relacions” entre la capital i el segon municipi del Ripollès. I va assegurar que aquest fet passava per aconseguir que Concepció Formatger fos la nova alcaldessa.

Concretament, ho va exemplificar amb la gestió conjunta del Terra de Comtes. “És un projecte molt potent però hi ha molts elements que no compartim. Menys volar coloms i més anar per feina”, va assegurar. També va reclamar una acció conjunta per aconseguir que la via verda “no tingui interrupcions” des de Ripoll fins a Sant Feliu de Guíxols així com treballar coordinadament en promoció econòmica.

“Compartim moltes coses i, fins i tot, ara també el cap de llista del PP de Ripoll que és de Sant Joan de les Abadesses”, va assenyalar irònicament. “Tenim moltes ganes de tenir al costat un ajuntament proper amb el qual puguem compartir valors i models”, va assenyalar més seriosament.

Finalment, amb la resta de caps de llista al seu darrera, va oferir Ripoll com un “soci” per treballar conjuntament amb la resta de la comarca “sense imposicions”. En aquest sentit va assenyalar el futur parc natural així com les estacions de muntanya de FGC com dos elements on s'està treballant de manera unitària més enllà dels municipis afectats directament.
 

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia