L'Abadessenc podrà sentenciar l'ascens a casa

Els santjoanins guanyen “in extremis” a Bescanó i té la Primera Catalana a sis punts | El Camprodon perd a Cassà

11 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:51h
L'Abadessenc té a l'abast l'ascens a Primera Catalana. Aquest cap de setmana va ser propici ja que va derrotar “in extremis” el Bescanó (0-1) i va veure com el Camprodon, que portava una gran ratxa, es va deixar els tres punts i bona part de les opcions de pujar a Cassà (1-0). Ara, els santjoanins necessiten sis punts que podrien aconseguir en els dos partits seguits que tenen a casa, contra el Roses i el Bisbalenc.

Queden només tres jornades i la diferència entre Abadessenc i Camprodon ha augmentat a quatre punts. Els blanc-i-negres en tenen 62 pels 58 del Camprodon. El Guíxols va empatar i, d'aquesta manera, no va poder atrapar els homes de Manel Puigverd, quedant en 56 punts. El Can Gibert (52 punts), també va empatar, i es va quedar pràcticament sense opcions d'optar a la promoció.

L'Abadessenc no va tenir un partit fàcil a Bescanó. Els del Gironès van desaprofitar un penal amb el 0 a 0 al marcador i el gol de la victòria no va arribar fins al minut 90, gràcies a Jaume Francolí. Tres punts d'or i que van resultar encara més importància amb la derrota del Camprodon a Cassà a causa d'un solitari gol de Karim Diallo al minut 64.

Els de Sant Joan necessiten guanyar dos dels tres partits que queden per pujar. Tenen l'oportunitat de fer-ho a casa ja que rebran de manera consecutiva el Roses i el Bisbalenc, abans d'acabar la lliga a Quart. El Camprodon, per la seva banda, necessita sumar els nou punts en joc i esperar dues punxades del seu rival. El calendari passa per rebre el Llagostera B, jugar al camp del Base Roses i acabar el campionat a casa amb el Calonge.