El Bus de les Festes comença la temporada per Sant Eudald

El servei del Consell Comarcal donarà servei enguany a deu festes majors i a l'Enkomarca't

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:41h
Sant Eudald servirà un any per estrenar la temporada del servei "Anem de festa amb bus", l’autobús gratuït que recorre les festes de la comarca amb l’objectiu de promocionar-les, evitar els riscos que comporta la conducció i treballar per a un oci nocturn responsable i segur. Per aquesta edició s’han expedit 90 carnets nous i s’espera que les xifres d’utilització siguin semblants a les de l’any 2014 on un total de 1.200 persones van utilitzar el bus per anar a les festes majors del Ripollès.

Enguany hi haurà servei en deu festes majors (Ripoll, Camprodon, Queralbs, Pardines, Ogassa, Ribes de Freser, Planoles, Vallfogona de Ripollès, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol), i per l’Enkomarca’t, que en aquesta ocasió se celebrarà el 18 de juliol a Camprodon.

El primer servei del bus serà els propers 8 i 9 de maig per la Festa Major de Ripoll. El Bus de les Festes tornarà el 20 de juny, per la Festa ;ajor de Camprodon, continuarà amb les festes de juliol i agost i finalitzarà el dia 19 de setembre a Campdevànol.

Per utilitzar el bus és indispensable portar el carnet d’usuari, que té vigència indefinida i, un cop fet, no cal renovar-lo. S’expedeixen des del Servei de Joventut del Ripollès. La sol·licitud per fer-lo, així com els horaris i les normes d’utilització del servei, es poden trobar al web del servei de joventut del Consell Comarcal.
 

Horaris Bus de les Festes 2015 (pdf)