Abadessenc i Camprodon no fallen i mantenen les posicions de privilegi

Els dos equips del Ripollès continuen ocupant les places d'ascens i promoció separats per un sol punt de diferència

04 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:44h
L'Abadessenc i el Camprodon afronten la recta final de la temporada –queden només quatre jornades- amb tots els trumfos a la mà per ocupar les places d'ascens i de promoció a Primera Catalana. Aquest cap de setmana no van fallar i continuen ocupant la primera i la segona posició separats per un sol punt –59 i 58- mentre que el tercer, el Guíxols, en té 55.

Els santjoanins van anar per feina amb el Vilamalla (3-0), el cinquè classificat. El primer gol va arribar poc abans del descans, al minut 34, obra d'Edgar Garcia-Marron. Tot just tornar dels vestidors el partit va quedar sentenciat amb dues dianes seguides de Mohamed Darkaoui i Salvador Oliva, als minuts 46 i 47.

El Camprodon, per la seva banda, tampoc va fallar amb el Besalú (2-1), un equip que encara no té la permanència assegurada. Jordi Gil va avançar els locals al minut 27 mentre que Robin Montalbán pràcticament va sentenciar al 66 amb el 2 a 0. Marc Parés, des del punt de penal, va retallar distàncies just abans de complir-se el minut 90 però ja no hi va haver temps per més.

Quan queden només quatre jornades per acabar el campionat l'Abadessenc continua líder ara amb 59 punts, un més que el Camprodon. El Guíxols continua amb opcions a l'ascens amb 55 punts mentre el Can Gibert, que va perdre amb el Bisbalenc (0-1), pràcticament ja ha quedat descartat amb 51. A la propera jornada l'Abadessenc jugarà al camp del Bescanó mentre que el Camprodon ho farà a Cassà.