Jornada rodona pel Camprodon que se situa a 1 punt de l'Abadessenc

Els santjoanins empaten a un a Calonge i els camprodonins no fallen a Tordera (1-2)

27 d'abril del 2015
Actualitzat a les 7:56h
Jornada rodona per un Camprodon que s'ha situat a un sol punt del líder, l'Abadessenc. Els camprodonins no van fallar a Tordera (1-2) i van aprofitar l'empat dels santjoanins a Calonge (1-1) així com l'empat del Guíxols, el tercer classificat. D'aquesta manera, quan manquen cinc jornades per acabar el campionat, l'equip de Sant Joan de les Abadesses suma 56 punts, pels 55 del Camprodon i 52 dels del Baix Empordà. El Can Gibert, que no va fallar, en té 51.

Els homes de Manel Puigverd van haver de remuntar a la segona part el seu partit contra el Tordera. Marc Garcia va avançar els locals al minut 31 i l'empat no va arribar fins a la represa, gràcies a un gol d'Eric Galceran al 51. El segon i definitiu gol es va produir al minut 81 amb Ezequiel Romero com a protagonista. Es tracta de la quarta victòria seguida dels camprodonins que estan protagonitzant un gran final de temporada.

L'Abadessenc, per la seva banda, es va deixar dos punts al camp del Calonge, un dels equips que lluita per evitar el descens. Edgar Garcia-Marron va avançar els homes de Toni García tot just al minut 3 des del punt de penal. Tanmateix, l'empat va arribar just abans del descans i el marcador ja no es va moure més.

A la següent jornada els rivals de l'Abadessenc i el Camprodon seran el Vilamalla i el Besalú, respectivament.