Un jove de Ripoll mor en bolcar el seu tractor a Campdevànol

La víctima tenia 28 anys i ha caigut mentre realitzava treballs forestals a la finca del mas Palou

Redacció
23 d'abril del 2015
Actualitzat el 27 d'abril a les 7:13h
Un jove de Ripoll ha mort aquesta tarda en bolcar el seu tractor a Campdevànol. El sinistre s'ha produït poc després de les tres de la tarda a l'entorn del mas Palou quan la víctima de 28 anys, que realitzava treballs forestals, ha caigut en un terreny amb molt pendent. El treballador, que ha mort a l'acte, es tracta de Jordi Coma Ruiz, natural de Sant Llorenç de Morunys (el Solsonès).

Els Mossos d'Esquadra han informat que el treballador realitzava tasques de neteja forestal quan, per causes que s'investiguen, ha relliscat enrere. Ràpidament els diversos serveis d'emergència s'han desplaçat als llocs dels fets però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Concretament, s'han activat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions dels Bombers i diverses dels Mossos.

La policia ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.