Paquita Pastoret deixarà l'alcaldia de Vilallonga de Ter després de 16 anys

La regidora Mònica Bonsoms serà la nova candidata de CiU

Paquita Pastoret
Paquita Pastoret | Arnau Urgell
Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:53h

Paquita Pastoret, alcaldessa de Vilallonga de Ter. Foto: Arnau Urgell


Paquita Pastoret deixarà de ser alcaldessa de Vilallonga de Ter després de setze anys. “És temps de donar relleu”, ha explicat a ElRipollès.info. De fet, admet que “cada vegada costava més” i que “no és fàcil combinar la tasca a l'Ajuntament amb la vida laboral”.

Pastoret donarà el relleu al capdavant de la llista de CiU a Mònica Bonsoms, número 5 el 2011 i que durant aquest mandat ha estat regidora de Joventut i de Festes. Tot apunta que serà alcaldessa per la via ràpida ja que, tal i com va passar el 2007, la coalició nacionalista podria ser l'única llista que s'hi presenta.

En el cas de Pastoret ha estat quatre legislatures alcaldessa mentre que abans va ser quatre anys regidora a l'oposició amb una llista independent. “Després ja em vaig incorporar a CiU i vaig accedir a l'alcaldia”, ha relatat.

A les darreres municipals CiU va aconseguir cinc dels set regidors en joc mentre que una llista independent vinculada a ERC en va tenir dos. En aquesta ocasió els republicans no es presentaran, segons han confirmat fonts del partit a a ElRipollès.info.
 

Resultats eleccions municipals a Vilallonga de Ter 2007-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia