ICV no farà llista a Ribes de Freser

Els ecosocialistes, que participen a la coalició Fem Ripoll i donen suport a MES a Campdevànol, no tindran cap candidatura pròpia

Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:29h
Iniciativa per Catalunya-Verds no farà llista a Ribes de Freser, segons ha explicat el coordinador comarcal de la formació a aquest mitjà. Els ecosocialistes, que formen part de la coalició progressista Fem Ripoll –que suma a nivell comarcal pel PSC- i donen suport a MES a Campdevànol, no faran finalment cap llista pròpia a la comarca.

ICV es va presentar fa quatre anys amb Eva Rosell com a candidata –que rellevava Josep Rosell, el seu pare-. Va passar de segona a tercera força perdent un dels dos regidors que tenien en uns comicis que van donar una majoria absoluta aclaparadora a Marc Prat –amb set edils de nou possibles-.

La formació ecosocialista –que el 2007 tenia fins a quatre llistes, regidors a Ribes i Campdevànol així com un conseller comarcal- es queden vuit anys després sense cap tipus de presència pròpia a les municipals més enllà de formar part de candidatures més àmplies.
 

Resultats eleccions municipals a Ribes de Freser 2007-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia