Amadeu Rosell, president comarcal d'Òmnium, candidat d'ERC a Llanars

El músic encapçala un equip que reivindica la tasca dels independents de l'alcalde Esteve Costa

Arnau Urgell
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:02h
Amadeu Rosell, en una imatge d'arxiu
Amadeu Rosell, en una imatge d'arxiu | La Veu de Sant Joan

Amadeu Rosell, en una imatge d'arxiu. Foto: La Veu de Sant Joan


Amadeu Rosell, músic i president comarcal d'Òmnium Cultural, serà l'alcaldable d'ERC a Llanars, segons ha confirmat ell mateix a ElRipollès.info. La candidatura reivindica la tasca realitzada els darrers vuit anys per Esteve Costa i, en aquest sentit, vol prendre el relleu dels Independents per Llanars.

Finalment, la llista serà d'ERC malgrat que tots els seus integrants són independents. “Sóc afí al partit republicà i hem considerat que estar a l'aixopluc d'un partit té avantatges”, explica Rosell. Tanmateix, el lema de campanya i dels cartells serà el de “Junts per Llanars”. “L'Esteve Costa ho ha fet molt bé però no continua”, ha explicat per argumentar el motiu per presentar-se. “La llista està formada per gent molt representativa, amb força jovent i amb integrants dels antics Independents i el seu entorn”, ha afegit.

Rosell, membre del grup de música d'arrel Tururut Bonaigua, ha explicat que encara no toca parlar sobre si continuarà sent president comarcal d'Òmnium Cultural –el primer des de la creació de la secció del Ripollès- en cas de ser escollit alcalde.

En les dues darreres convocatòries electorals la llista independent va aconseguir quatre dels set regidors mentre que CiU es va quedar en tres després d'anys governant el municipi de la Vall de Camprodon. La retirada d'Esteve Costa acabarà suposant que Rosell sigui alcalde ja que CiU ha confirmat a ElRipollès.info que no presentarà llista.
 

Resultats eleccions municipals 2001-2007 municipi per municipi

Resultats municipals 2011-2007 a Llanars

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia