Llista Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM) Sant Joan de les Abadesses 2015

Sergi Albrich, a la presentació com a candidat d'ERC
Sergi Albrich, a la presentació com a candidat d'ERC | Arnau Urgell
Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat el 21 d'abril a les 20:18h

Llista d'ERC Sant Joan 2015. Foto: ERC

 
Llista Esquerra Republicana (ERC-AM) Sant Joan de les Abadesses 2015
1. Sergi Albrich i Viñas. 32 anys. Llicenciat en Geologia i màster en Govern Local. Actualment està finalitzant els estudis de doctorat. És regidor a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses des de fa sis anys i és president de la secció local d’ERC. Va ser president del grup Esplai Somnis i ha estat membre de la junta de la Unió Excursionista de Sant Joan. Coautor del monogràfic del programa de la Festa Major de l’any 2008 i de diversos articles científics i autor de la monografia "La línia de terme, una eina bàsica per la gestió municipal". Participa activament amb l’agrupació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya i treballa com a geòleg.

2. Elisenda Guillaumes i Cullell. 37 anys. Doctora Enginyera Agrònoma. Ha col·laborat i ha format part de diferents entitats del municipi com ara el Grup Esplai Somnis, el SAT Teatre Centre, la Unió Excursionista i la Veu de Sant Joan. Ha sigut membre de la junta municipal de la Llar d’Infants i actualment és representant de l'AMPA al Consell Escolar de l'IE Sant Joan. Ha col·laborat en diverses publicacions locals com ara l’editada pel Centenari de la Festa de l’Arbre l’any 2000 i a l’edició de la revista "SJA" l’abril del 2012. Treballa a la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i és directora del Parc del Castell de Montesquiu. Mare de la Jana i la Júlia.

3. Lluïsa Pérez i Castro. 46 anys. Tècnica en dietètica i nutrició i auxiliar d’infermeria especialitzada en fisioteràpia i rehabilitació. És vicepresidenta de l’Associació de Dones de Sant Joan de les Abadesses i ha sigut membre de l’AMPA del SES Sant Joan. És regidora a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses des de l’any 2011 i participa amb l’agrupació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya. Treballa com a professional en l’àmbit de la dependència de les persones grans. Mare de la Marina i de l’Abril.

4. Anna Nicolau i Moyés. 42 anys. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, secció Pedagogia. Col·labora amb la Unió Excursionista i al Club Triatló de Sant Joan de les Abadesses. Sòcia-treballadora en una empresa cooperativa d'atenció a les persones com a Responsable de Desenvolupament de Servei i Gestió del Coneixement.

5. Joan Franch i Pujol. 33 anys. Entrenador dels cadets i jugador amb els veterans del CE Abadessenc. Treballa en una empresa cervesera multinacional de gestor comercial a la demarcació de Girona. Pare d’en Cesc.

6. Eva Clota i Santoro. 45 Anys. Secretària de l’Associació de Dones de Sant Joan de les Abadesses i secretària d’organització de la secció local d’ERC. Treballa en una empresa d’informàtica de la comarca. Mare de la Meritxell.

7. Marta López i Tallant. 36 anys. Diplomada en treball social i postgrau en mediació i resolució de conflictes. Vinculada a l’AMPA de la llar d’infants el Molí Petit i, des d’aquest curs, n’és la presidenta. Actualment desenvolupa la seva tasca professional com a treballadora social de la Fundació Privada Tutelar del Ripollès i, anteriorment, com a treballadora social en el sector de la gent gran. Mare de la Berta i de l’Àuria.

8. Josep Bassaganya i Call. 39 anys. Diplomat en gestió i administració pública i llicenciat en ciències polítiques. Va ser regidor d’hisenda del consistori l’any 2007 i és membre d’Òmnium Cultural, de l’Assemblea Nacional de Catalunya i secretari de finances de la Federació Comarcal d’ERC. Funcionari del cos superior de la Generalitat de Catalunya.

9. Jaume Arqués i Carbonell. 43 anys. Durant vuit anys va ser membre dels Geganters de Sant Joan i va col·laborar amb el grup Esplai Somnis. És nét de Ramon Arqués i Llurella, l’alcalde santjoaní d’ERC que es va mantenir més temps en el càrrec durant el convuls període de la Segona República Catalana i ja un cop iniciada la Guerra Civil espanyola. Actualment treballa en una empresa de fabricació de motlles de la comarca. Pare de la Marina i en Narcís.

10. Emma Carbonell i Roqué. 39 anys. Perruquera i emprenedora. Regenta el seu propi negoci i és la secretària de l’AMPA de l’IE Sant Joan. Mare d’en Sergi i de l’Adrià.

11. Àngel Martínez i Comas. 64 Anys. Va ser regidor del primer ajuntament democràtic de Sant Joan i president del Consell Esportiu del Ripollès. Ha estat president del CE Abadessenc durant quatre anys i actualment és entrenador de l’Escoleta del nostre equip de futbol. Avi d’en Pau, d’en Guiu, d’en Berenguer, de la Berta i de la Carla.

Suplents

12. Eva Bartrina i Portell. 39 anys. Diplomada en Relacions Laborals, Graduat Social. Regidora al consistori entre els anys 2003 i 2007 al capdavant de les àrees d'Ensenyament, Joventut i Habitatge. Coimpulsora de l'establiment de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) a Sant Joan. Membre fundadora de l'associació d'Amics del Cava. Sòcia i cap del Departament Laboral de Bartrina Consultors. Mare de l'Aina i en Bernat.

13. Adrià Roca i Rada. 24 anys. Enginyer en Informàtica. Treballa en una empresa de desenvolupament web i col·labora amb La Veu de Sant Joan i el JAS. Portaveu de les JERC al Ripollès.

14. Laia Capdevila i Mas. 23 anys. Graduada en Economia. Actualment cursa un màster de Desenvolupament Directiu i Auditoria i treballa d’auditora en una firma de serveis professionals internacional. Presidenta del grup Esplai Somnis i portaveu de les JERC de Sant Joan de les Abadesses.

15. Joan Muro i Juanola. 65 anys. Treballa en una empresa familiar dedicada al sector de la perruqueria. Forma part de la junta de la Penya Blaugrana de Sant Joan i és soci del CE Abadessenc i de l’agrupació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya. És el responsable de relacions amb la Federació Comarcal d’ERC. Avi de l’Aina, d’en Roger, de la Jana i de la Carla.

16. Joan Juncà i Puxeu. 67 anys. Va ser un dels primers portadors dels gegants de Sant Joan i vocal del CE Abadessenc. També ha col·laborat amb diverses iniciatives com la volta ciclista i la festa de la Vila Vella. Avi de l’Àlex, en David, la Jana i la Paula.

17. Roser Sala i Saña. 46 anys Va ser regidora de Medi Ambient, Agricultura, Turisme, Comerç i Indústria entre els anys 2003 i 2007, i va ser la responsable de la instauració del sistema de recollida porta a porta que ha permès reciclar quasi un 80% dels residus municipals. Bibliotecària a la biblioteca de l’institut Abat Oliba de Ripoll. Mare d’en Guillem, l’Estel i l’Arlet.

18. Montse Arla i Rodríguez. 53 anys. Extreballadora del tèxtil, viu a la Còlonia Llaudet. Actualment és cuidadora familiar. Mare de l'Arnau i de l'Alba.

19. Josep Bosc i Canal. 70 anys. Fa 54 anys que és soci de la UE de Sant Joan i en fa 21 que col·labora i és responsable de l’organització de la Via Romana de Capsacosta. Ha col·laborat i col·labora amb moltes entitats i activitats del nostre poble com ara l’antiga festa del carrer Pere Rovira, l’AMPA del Mestre Andreu, el Pessebre Vivent, la Veu de Sant Joan, el Casal de Jubilats i Pensionistes i el Pla d’Estràngol, entre altres. És avi d’en David, de l’Èric, d’en Pau i d’en Jordi.

20. Joan Àlvarez i Pujol. 34 anys. Enginyer tècnic industrial especialitzat en electrònica industrial. Regidor a l’ajuntament de Sant Joan entre els anys 2005 i 2011, gestionant l’àrea de Joventut, Noves Tecnologies i Promoció Econòmica entre els anys 2005 i 2007, i segon tinent d’alcaldia l’any 2007. Conseller comarcal del Ripollès, entre els anys 2005 al 2007, i del 2009 al 2011, gestionant l’àrea de Joventut i Cultura. Va ser un dels fundadors del JAS i havia estat membre de la comissió de festes, col·labora activament amb l’agrupació local de l’ANC.

21. Aleix Caballeria i Bosch. 29 anys. Guionista segons estudis. Ha estat president del JAS, de l'Alimentem el Mite i de la Comissió de Festes, i ha estat membre del Grup Esplai Somnis. Persona molt involucrada al poble durant els darrers anys. Actualment project manager, especialitzant en màrqueting i comerç electrònic d'una empresa de disseny. Emprenedor, ha creat el seu propi negoci; el Bar Nervis.
 

Llista ERC Sant Joan de les Abadesses 2011

Llista ERC Sant Joan de les Abadesses 2007

 

Resultats eleccions municipals 2001-2007 municipi per municipi

Resultats municipals 2011-2007 a Sant Joan de les Abadesses

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia