MES vol ser una alternativa de govern de centre-esquerra a Campdevànol

La llista manté el bloc de l'actual grup municipal socialista amb l'exalcaldessa Núria López de dos i la regidora Roser Capdevila de tres | Andreu Acosta, darrer cap de llista d'ICV, serà el 5

Arnau Urgell
20 d'abril del 2015
Actualitzat el 28 d'abril a les 7:38h
Joan Manso, amb bona part de la llista de CiU Campdevànol
Joan Manso, amb bona part de la llista de CiU Campdevànol | AU

Llista de MES de Campdevànol, encapçalada per Lluís López-Lafuente. Foto: Arnau Urgell


La llista del Moviment d'Esquerres (MES) a Campdevànol, que agrupa l'antiga agrupació del PSC al municipi amb ICV, ha apostat per la continuïtat. A banda del regidor Lluís López-Lafuente com a cap de llista, l'exalcaldessa Núria López serà la número dos mentre que l'actual edil Roser Capdevila serà la tres. El jove Sergi Colomé serà la principal novetat ocupant el número quatre mentre que Andreu Acosta, darrer cap de llista dels ecosocialistes, tanca els llocs de sortida.

MES va presentar la llista dissabte a la tarda al centre cívic la Confiança. Ho va fer en una roda de premsa on el candidat a l'alcaldia va reivindicar-la com “l'alternativa de govern basada en polítiques de centre-esquerra”. Per Lluís López-Lafuente la candidatura està formada per “persones honestes del poble”, que “poden acreditar bona gestió de govern i no prometre res que no sigui treballar” i “sense peatges partidistes”, en referència a haver deixat les sigles del PSC.

El cap de llista del Moviment d'Esquerres –tal i com havia fet el dia abans l'alcalde Joan Manso- va reivindicar la “responsabilitat” en haver millorat les relacions entre els grups municipals. De fet, va felicitar a la resta de partits que havien pogut tancar candidatures i va assegurar que “tenien voluntat de governar sense tancar la porta a ningú”. Respecte a Esquerra Republicana –que fa quatre anys van tenir la clau per decantar la majoria de govern- va assegurar que les “relacions havien millorat molt”. “Tenim una gran entesa amb el regidor Jaume Garcia. En general prioritzem les persones que les sigles”, quan se li va preguntar per possibles pactes post-electorals. Això sí, va deixar clar que qui sigui la força més votada tindrà la “pressió” per formar govern.

Ferran Martínez tanca la llista

Ferran Martínez, alcalde entre 2003 i 2006, tanca la llista de MES i, juntament amb la inclusió d'Andreu Acosta, mostra el suport dels ecosocialistes a la llista de la formació socialista i sobiranista. També destaca que Mercè Guitart, actual regidora, no repeteix en els llocs de sortida ja que serà la número vuit.
 
Llista completa Moviment d'Esquerres (MES)-Campdevànol 2015
1. Lluís López Lafuente
2. Núria López Rodríguez
3. Roser Capdevila Caballero
4. Sergi Colomé Coromina
5. Andreu Acosta Osorio
6. José Manuel Palomo Palomo
7. Jaume Expósito Canudas
8. Mercè Guitart Noguera
9. Georgina Acosta Collados
10. Maria de la Sierra Reina López
11. Ferran Martínez Ramos

Suplents

12. Maria Jesús Gonzàlez
13. Antonio González Pizarro
14. Francisco Salgado Llorente
15. Francisco Martínez Rodríguez
 

Llista Partit Socialistes de Catalunya (PSC) Campdevànol 2011

Llista Partit Socialistes de Catalunya (PSC) Campdevànol 2007

 

Resultats eleccions municipals a Campdevànol 2007-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia