Totes les cares de CiU a Campdevànol

Joan Manso confegeix una llista molt renovada on l'única regidora en llocs de sortida és Dolors Costa (2) | L'exalcalde Joaquim Serrador es retira i tancarà simbòlicament la candidatura

Joan Manso, amb bona part de la llista de CiU Campdevànol
Joan Manso, amb bona part de la llista de CiU Campdevànol | AU
Arnau Urgell
18 d'abril del 2015
Actualitzat el 20 d'abril a les 15:58h

Joan Manso, amb bona part de la llista de CiU Campdevànol Foto: Arnau Urgell


Convergència i Unió de Campdevànol va donar a conèixer aquest divendres a la tarda la llista completa amb la qual pretén revalidar l'alcaldia el 24 de maig. Ho va fer primer pels mitjans de comunicació des del barri del Castell –d'on hi ha una espectacular panoràmica del municipi- i després amb els veïns en el local de campanya que tindran fins al dia dels comicis.

En els darrers dies ja havia transcendit que Joan Manso s'havia envoltat d'un equip molt renovat. De fet, l'única regidora que està en llocs de sortida és Dolors Costa –va entrar al govern el 2012 en substitució de Montse Portabella- i que se situa com a número 2. El jove empresari Sergi Corbatera, vinculat ja al consistori com a adjunt, passarà del 8 al número 3. Els llocs de sortida els completen tres incorporacions independents: Jordi Tubau, petit empresari i president de l'AE Sant Grau; Maria Sau, estudiant, corredora de curses de muntanya i membre de diverses entitats; i Gerard Fossas, persona molt vinculada en el món del cinema.

Precisament l'actual alcalde va destacar la joventut, la preparació, la transversalitat i la independència de la llista. “Hem anat molt més enllà del cercle de CiU pensant amb gent que pugui desenvolupar les diverses àrees del govern municipal”, va explicar mentre començava a ploure amb certa intensitat. Manso va treure importància al fet que cap dels regidors que van començar el 2011 ara no estiguin en llocs de sortida. “La majoria formen part de la llista. Governar no és el mateix que està a l'oposició i el compromís acostuma a ser per quatre anys. A més, també és important renovar”, va explicar. De fet, l'exalcalde Joaquim Serrador (2006-2007) es retira de la política municipal i tancarà simbòlicament la candidatura mentre que Gerard Soler, actual regidor d'Hisenda i principal incorporació fa quatre anys, ho farà com a suplent.

Manso, que va qualificar la candidatura de “molt potent i que no va contra ningú”, va alçar la bandera d'haver “calmat una política municipal molt convulsa” en una legislatura on ha mantingut un pacte de govern amb ERC. “Tenim mil motius i un sol objectiu: Campdevànol”, va concloure el polític nacionalista.
 

Resultats eleccions municipals a Campdevànol 2007-2011

Tots els resultats de les eleccions municipals 2007-2011

Les municipals 2015 al Ripollès, dia a dia

 

Tots els integrants de la llista de CiU a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

 
Llista completa Convergència i Unió (CiU)-Campdevànol 2015
1. Joan Manso i Bosoms. Alcalde de Campdevànol del 2011 al 2015. Vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès. Advocat no exercent del l'ICAG. Llicenciat en Dret. Vinculat a diferents entitats del municipi.

2. Dolors Costa i Martínez. Regidora d'Ensenyament, Barris i Serveis Generals del 2012 al 2015. Va ser membre del Patronat de Cultura així com de la Comissió de Reis.

3. Sergi Corbatera i Jorge. Llicenciat i Màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Especialista en finances. Vinculat al sector econòmic de la comarca del Ripollès des de diverses entitats (Ripollès Desenvolupament, UIER, Associació de Joves Empresaris). Exjugador del Club Bàsquet Campdevànol.

4. Jordi Tubau i Mitjavila. Empresari del món de la jardineria. President fundador de l'Associació Esportiva Sant Grau.

5. Maria Sau i Tubau. Tècnica superior en integració social. Finalitzant el Grau d'Educació Primària. Membre de l'Associació Esportiva Sant Grau i balladora de la Dansa. Vinculada durant anys als Grallers, al Cau i al Club Bàsquet Campdevànol.

6. Gerard Fossas i Noguera. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Ha desenvolupat gran part de la seva vida professional en el món del cinema i de l'audiovisual, com a crític, guionista i ocasionalment com a productor i director.

7. Maria del Mar Casals i Serras. Llicenciada en Filologia Catalana i Diplomada en Ciències Religioses. Professora d'institut. Vinculada al Pessebre Vivent i a la Catequesi Parroquial.

8. Blanca Sànchez i Gonzàlez. Petita empresària i botiguera en el món de les labors. Membre fundadora de la Unió de Botiguers de Campdevànol i impulsora de la fira Un Món de Patchwork.

9. Àngel Ruiz i Partida. Biòleg. Màster en Estadística Aplicada. Treballa a una consultoria.

10. Carme Corominas i Viñas. Jubilada. Vicepresidenta els darrers anys de l'Associació de Dones el Roser. Vinculada durant anys al Patronat de Cultura, al Pessebre Vivent i a l'Associació de Pintors Coll i Bardolet.

11. Joaquim Serrador i Rabaseda. Alcalde de Campdevànol del 2006 al 2007 i regidor d'Urbanisme i Seguretat Ciutadana del 2011 al 2015. Comptable en una empresa d'alimentació. Vinculat a diferents entitats com els gegants.

Suplents

12. Gerard Soler i Serra. Diplomat en Ciències Empresarials. Regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica del 2011 al 2015. Treballa al Consorci Ripollès Desenvolupament.
13. Gemma Canalias i Peinado. Administrativa. Comptable.

14. Lluís Carrillo i Preciado. Jubilat. Vicepresident del Amics de la Processó dels Sants Misteris i President de l'Associació de Balladors de la Sala Diagonal.

15. Natàlia Pons i Rando. Administrativa. Especialista en comerç exterior i comptabilitat.
 

Llista Convergència i Unió (CiU) de Campdevànol 2011

Llista Convergència i Unió (CiU) de Campdevànol 2007